Szerelmes cédulkák Valentin napra

Mi is a szerelem? Lehet-e nélkülük élni?

A szerelem egy képesség, amivel születik az egyik ember, a másik meg nem. Ezt a képességet, aki magában hordozza, ki kell élnie. Amikor a szíve, lelke erre felkészül, és igénye van rá, keres magának valakit, akire rávetítheti sugarait. Ha a másikban is felgyullad ez a tűz, ez az érzelem, együtt repülnek egy csodás világban, nincsenek a Földön, ezt mindenki látja körülöttük.

 

Amikor ez az érzés egy kicsit alábbhagy, és észreveszik egymás földi mivoltát,
sokminden történhet…Jó esetben megszeretik egymást. Viszont, ha csalódás éri őket, van aki annyira sérül ettől lelkileg, hogy elzárja magában ezt a vágyat, és többé nem érez így. Ők mondják, hogy igazi szerelem csak egyszer jöhet el valaki életében. Nem lehet, hogy ők csak egyszer merik kinyitni a szívüket?

 

Ha ezt a képességet valaki magában hordozza, többször is képes erre az érzésre, vagy ha megtalálja a párját, ezt az érzést hosszantartóan érzi. Ő a bátor, aki vállalja az esetleges sérüléseket, kiszolgáltatottságot is, de nem fojtja el magában azt, amit születésével kapott.

Itt van néhány saját idézetemmel készült szerelmi témájú cédula. Küldd el annak, akit szeretsz! 🙂

(Ha szeretnéd nagyobb méretben őket, vagy a forrás megjelölése nélkül, esetleg érdekelne egy bővebb e-album ebben a témában, akkor töltsd ki a jobb oldali űrlapot.)