Szerinted fontos az, minek néznek téged az emberek?

Elég sok olyan emberrel találkoztam, aki nem érzi magát itthon ezen a Földön. Nem a Föld a hibás. A mi mostani emberi világunk.

Nem azokról az emberekről beszélek akik panaszkodnak és nem érzik jól magukat a saját bőrükben. Azok, akik nem érzik magukat jól a mostani emberiséggel, de a bőrükben nagyon is jól érzik magukat, mert legbelül őriznek egy harmonikus világot.

Nem furcsa?

Pedig mindenre van magyarázat, és ha megválaszoljuk, de sántít, tovább kell keresni a válaszokat. Mivel én is ilyen ember vagyok, nekem is végre rá kell jönnöm, mit is teszek én itt a Földön. Először is az időtlenséget vallom, mert csak abban az állapotban vagyok képes tenni valamit. Ha abból kiesek, semmire sem vagyok képes. Evvel nincs mindenki így. Sokan nagyon is jól elvannak az időben.

Tehát velük mi a dolgom? Kapcsolatba kerülök velük, bizalommal vagyok irántuk, megismerem őket, csalódást okoznak, bántanak, megvédem magam. Mire jó mindez?Talán arra, hogy amikor visszatérek az igazi otthonba, a Jövő Őskorba, tanúságot tudjak tenni arról, hogyan nem szabad élni?

Ez a világ, melyben most élünk, a kísérlet világa, ahol kipróbáljuk, mi hova vezet? Ebben élünk meg mindent, és most kell megtanulni, mit nem szabad.
Most elnézően mosolyogsz? Bolondnak tűnök? Na és? Szerinted fontos az, minek néznek téged az emberek?

Vízió
Lesz egy világ. Amikor majd a mostani korunk emlékét is beszőtte a pók, lesz egy világ, amikor el sem hisszük, hogy így éltünk. Ekkor harmóniába olvadva élünk együtt a természettel. Fejlett lesz a jelkép és szimbólumrendszer.

Ráérzünk majd a másik ember szükségleteire, vágyaira. Kevés szóból is megértjük egymást. Nem kell senkinek a prédikáció, magunkba szívjuk a Teremtő törvényeit születéskor. Hírvivők lesznek, akik személyes vándorlásukkal viszik a közelebb vagy távolabb lakókról a velük történő események híreit. Mi, akik a mai korban is őrizzük a természet értékeit, a jövő harmonikus világából kapjuk az energiát.

Mennyivel nagyobb bolondság ebben hinni, mint a mennyben és a pokolban?

 

“Egyetlen pillanata a magánynak, az önismeretnek, mikor legyőzted a hiúságot, többet adott neked is, az emberi világnak is, mint minden mutatvány, mellyel a világ előtt illegetted magad.”
   – Márai Sándor

 

“A darwini elmélet fő szépsége az, hogy a biológiai eredetről történő számadásból kiiktatja az Elmét. (…) Bölcs dolog-e arra biztatni az embereket, hogy a természetes kiválasztásról mint egy órásmesterről gondolkozzanak, s eközben azt hangsúlyozzuk, hogy az órásmester nemcsak hogy vak, de nem is próbál órákat készíteni?”
   – Daniel Dennett

1 thought on “Szerinted fontos az, minek néznek téged az emberek?”

Hozzászólás